Album Haryanvi Songs
Artist Raju Punjabi
Year 2018
Genre Dance

Loading…

Sandal Lyrics | Raju Punjabi

Chale matak matak
Mere gyi re khatak
Teri chaal bhabhi ri 

Tere sandala ne kaat bagai 
Bagai saari gaal bhabhi ri

Tere sandala ne kaat bagai 
Bagai saari gaal bhabhi ri

Cham cham cham maare chamke 
Bandhi hath jo ghadi tanne
Mere gaal kuchati kar rakhi se  
Sun le re fulzadi tanne

O..Cham cham cham maare chamke 
Bandhi hath jo ghadi tanne
Mere gaal kuchati kar rakhi se  
Sun le re fulzadi tanne

Mera chale na jor
Tera tirchha tor 
Karre ghayal bhabhi ri 

Tere sandala ne kaat bagai 
Bagai saari gaal bhabhi ri

Tere sandala ne kaat bagai 
Bagai saari gaal bhabhi ri

Tere jaisi bahu gaal me aur nhi girkaani
Saint ka dhunda thawe
Jab tu levan jave paani 

Tu kare nakhre ghane re
Tere jikre ghane se 
Filhal bhabhi ri 

Tere sandala ne kaat bagai 
Bagai saari gaal bhabhi ri

Tere sandala ne kaat bagai 
Bagai saari gaal bhabhi ri
 
Samunder Singh tu margya re 
Wa  lachak lachak jab chaaley
Sasre mai koye bahu re
Kade ghaat na gaaley

Samunder Singh tu margya re 
Wa  lachak lachak jab chaaley
Sasre mai koye bahu re
Kade ghaat na gaaley

Kare nachu nachu re
Main kyu kar baku re
Hoya kaal bhabhi ri 

Tere sandala ne kaat bagai 
Bagai saari gaal bhabhi ri

Tere sandala ne kaat bagai 
Bagai saari gaal bhabhi ri...........!


सैंडल - Sandal SONG LYRICS IN HINDI

चाले मटक मटक
मेरे गयी रे खटक
तेरी चाल भाभी री

तेरे सैंडला ने काट भगाई,भगाई सारी गाल भाभी री
तेरे सैंडला ने काट भगाई,भगाई सारी गाल भाभी री

चम चम चम मारे चमके बाँधी जो हाथ घड़ी तने
मेरा गाल कुचती कर रखी से सुनले तने फूलझड़ी तने

चम चम चम मारे चमके बाँधी जो हाथ घड़ी तने

Loading…



मेरा गाल कुचती कर रखी से सुनले तने फूलझड़ी तने
मेरा चले ना ज़ोर तेरा तिरछा टोऱ करे घायल भाभी री

तेरे सैंडला ने काट भगाई,भगाई सारी गाल भाभी री
तेरे सैंडला ने काट भगाई,भगाई सारी गाल भाभी री

ऐ तेरी जैसे बहू गाल में और नही गिरकानी
सेंट का ढुन्डा उठावे जद तू लेवन जावे पानी

ऐ तेरी जैसे बहू गाल में और नही गिरकानी
सेंट का ढुन्डा उठावे जद तू लेवन जावे पानी
तू करे नखरे घने रे तेरे जिकरे घने से फील गाल भाभी री

तेरे सैंडला ने काट भगाई,भगाई सारी गाल भाभी री
तेरे सैंडला ने काट भगाई,भगाई सारी गाल भाभी री

समुंदर सिंह तू मरगा रे वा लचक लचक के जब चाले री
सासरे में कोई बहू रे कदे घाट ना घाल्ये

समुंदर सिंह तू मरगा रे वा लचक लचक के जब चाले री
सासरे में कोई बहू रे कदे घाट ना घाल्ये
करे नचू नचू रे मैं क्यू कर बाकू रे होया काल भाभी री

तेरे सैंडला ने काट भगाई,भगाई सारी गाल भाभी री
तेरे सैंडला ने काट भगाई,भगाई सारी गाल भाभी री




If you notice any mistake in lyrics of Sandal song, please let us know in comments.

1000

Loading…

Popular Songs

Loading…

About FilmyDOG

Filmydog.com is the latest Song lyrics website, for all the Indian song lovers. Read & feel the best lyrics reading experience, with the best songs in India ❤️